7 – 10 noiembrie 2013, Parter, Atrium Sun
“9 din 10 persoana iubesc ciocolata. A zecea intodeauna minte.” – John Q. Tullius
Cu totii indragim dulciurile, indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii, pe care adoram sa le savuram din plin. Cati dintre noi pot rezista tentatiei unor candy bar-uri atent pregatite sau fructelor proaspete, trase in ciocolata belgiana, izvorata din cea mai inalta fantana de ciocolata? Ca sa nu mai vorbim de minunatele sortimente de ciocolata cu chilli, mac sau piper, delicioasele macarons si cupcakes, gustoasele praline si tablete de ciocolata belgiana sau de rafinatele trufe de ciocolata.
Prajituri cu crema de ciocolata, cacao sau arahide, cu gusturi care ne imbie papilele gustative, diverse sortimente de ciocolata de casa care ne duc cu gandul la bucuriile copilariei, aranjamente decorative din ciocolata si bomboane de ciocolata, pe toate le puteti gasi numai la editia de toamna Choco Fest, in Sun Plaza Shopping Center, in perioada 7–10 noiembrie 2013, in intervalul orar 10:00 – 22:00.
Indiferent daca vreti sa oferiti un cadou inedit unei persoane dragi sau sunteti un admirator al dulciurilor de tot felul, ori pur si simplu doriti sa va simtiti din nou copil, va asteptam sa ne vizitati, sa descoperiti si sa degustati din cele mai gustoase si apetisante sortimente si preparate din ciocolata si nu numai, pregatite de cele mai de prestigiu firme de pe piata romaneasca.
Invitatul special al editiei de toamna Choco Fest, Marius Tudosiei, realizatorul emisiunii “Sanatatea in bucate”, v-a pregatit, pe tot parcursul evenimentului, un program interactiv cu si despre dulciuri, principalul ingredient fiind ciocolata. Asadar, va invitam sa participati la worksop-urile si demonstratiile sustinute de Marius Tudosiei, pentru a nu rata ocazia de a invata si a va impresiona persoanele iubite cu cateva trucuri necesare pregatirii desertului preferat.
Joi, 7.11.2013:
10:00-22:00 – DEMO: “Baking &Tasting” diverse sortimente de prajituri, preparate dupa retete proprii;
Vineri, 8.11.2013:
11:00-12:00 – WORKSHOP: “Chocolate chip cookies” – pune-ti imaginatia la lucru si invata secretul folosirii
ingredientelor si al prepararii acestei retete;
13:00-14:00 – DEMO: “Baking &Tasting” – “Coptura traditionala romaneasca – Invartita moldoveneasca”;
18:00-22:00 – DEMO: “Baking &Tasting” diverse sortimente de prajituri, preparate dupa retete proprii;
Sambata, 9.11.2013:
11:00-12:00 – WORKSHOP: “Bomboane raw din curmale, stafide, nuca de cocos si alune crude” – joaca-te
cu ingredientele si descopera o reteta rafinata, cu care vei avea de fiecare data succes; cu care iti vei
surprinde de fiecare data invitatii;
13:00-14:00 – DEMO: “Baking &Tasting” – “Scones – legenda patiseriei englezesti”;
16:00-17:00 – DEMO: “Baking &Tasting” – “Impletituri si copturi romanesti dulci: colacei, porumbei,biscuiti”;
Duminica, 10.11.2013:
11:00-12:00 – WORKSHOP: “Bomboane raw din curmale, stafide, nuca de cocos si alune crude” – joaca-te
cu ingredientele si descopera o reteta rafinata, cu care vei avea de fiecare data succes; cu care iti vei
surprinde de fiecare data invitatii;
13:00-14:00 – DEMO: “Baking &Tasting” – “Scones – legenda patiseriei englezesti”;
16:00-17:00 – DEMO: “Baking &Tasting” – “Impletituri si copturi romanesti dulci: colacei, porumbei,biscuiti”;
Radu Oprea
Manager de Evenimente
Tel.: 0752.233.633
Email: radu@expopedia.ro