DespreACASA » Despre

Marca pe care o reprezinti merita un loc privilegiat in mintea consumatorilor.

Expopedia este un concept inovativ, cu potential business-to-business, care vine in intimpinarea tuturor producatorilor, importatorilor si dezvotatorilor din Romania, care-si doresc promovarea eficienta a produselor si serviciilor.
Ai nevoie de o solutie puternica, in stare sa-ti asigure o prezenta memorabila in cadrul unui targ sau expozitii? Creste-ti vizibilitatea si atrage atentia clientilor tai, intr-o maniera profesionista.

Targurile si expozitiile Expopedia se adreseaza unui public larg, fidel si activ social. Proiectele noastre se bucura de interesul celor care imbratiseaza stilul de viata sanatos, dezvoltarea personala, pentru a fi mereu in pas cu tendintele.

 

Expopedia International SRL este o firma de organizari de evenimente aflata in continua dezvoltare si intr-o ascensiune fulminanta datorita succeselor inregistrate de evenimentele organizate pana in prezent.

In anul 2012 am dat startul unor noi expozitii tematice cu vanzare, la care va lansam invitatia de participare. Asadar, anul acesta veti putea participa la:

- Sun Sensations
- Discover Romania
- Exotique Market
- Choco Fest
- Organic Fest